​Mikronåleterapi

​AMTS-H (Auto mikronål Therapy System ) præsenterer en ny type mikronålterapi.

Huden er kroppens støreste organ, og har blandt andet en beskyttende fuktion. Når man pårfører cremer eller andre midler på huden, er det kun 5-7 % af ingredienserne, der gennemtrænger det øverste hudlag. Mikronålterapi er en metode, der gør det muligt at arbejde i det dybere hudlag . Metoden påvirker hudens elasticitet og spændstighed. Behandlingen giver et god resultat m. h .l. hudforandringer p . g. a. alder. Mikronålterapi giver mulighed for at behandle hele ansigtet og kroppen herunder de mere følsomme partier, som området omkring øjnene, mund , hals .

Som de første tegn på hudens ældring ser vi fine linjer, ujævn struktur, mat og mindre strålende hud.Huden påvirkes bl. a . af lys, forurening røg, stress, søvn og klimatiske forhold. Huden angribes dagligt og det naturlige forsvar svækkes. Det bevirker at huden bliver mere trist og grovere i strukturen. Antiaging program hjælper med at reducere rynker, til føjer bindeværet fugt, har en stærk antioxidant virkning og neutraliserende effekt på de frei radikaler.Virker opsrrammende og udglattende.

Det er en elektronisk, automatiseret mikronål, med guider, der justerer nålelængde, engangsnåle. Det er hygiejnisk, praktisk og sikkert. Den vinkelrette bevægelse af nålespidsen muliggør behandling af snævre områder, og mindsker smerten.

1 behandling

410 kr.

Åbningstider​

Mandag​

09:00 - 17:00​

Tirsdag​

09:00 - 16:00​

Onsdag​

09:00 - 17:00​

Torsdag​

09:00 - 18:00​

Fredag​

09:00 - 15:00​

Lørdag​

Efter aftale

Kontaktinformation​

Find vej​

Annas Hudpleje Clinique
Storegade 76
6740 Bramming

Følg os på facebook​