​Permanent Makeup giver et velplejet look

Med permanent makeup (mikropigmentering) sparer du tid, og bliver altid set fra din bedste side. Ved at fremhæve ansigtets naturlige træk gennem en næsten usynlig korrigering, kan enhver kvinde opnå et velpejet og udtryksfuldt udseende. Annas Hudpleje clinique i Bramming, nær Esbjerg, Varde og Ribe, tilbyder dig en professionel permanent løsning, der sikrer dig et toptunet udseende hver dag, året rundt.

Hvad er permanent makeup?

Med en permanent makeup kan du sove, dyrke sport, svede, svømme uden at skulle bekymre dig om, hvordan din make-up ser ud. For kvinder, som bruger briller eller kontaktlinser, er det ofte vanskeligt at lægge en perfekt makeup.

For kvinder med allergi over for kosmetik kan permanent makeup også være en god løsning.

Ældre kvinder har mulighed for at genopfriske konturer, som alderen har udvisket. Til dem som lider af hårtab, har været ude for en ulykke eller sygdom som har ændret deres ansigt, er det også en god løsning.

En permanent makeup er det naturlige valg

Mikropigmentering har i mere end 25 år har været anvendt i blandt andet USA, og har i århundreder været brugt i Østen til at gøre kvinder smukkere og mere tiltrækkende. Permanent makeup er efterhånden blevet et naturligt valg inden for kosmetik. Efter mange års forskning og videreudvikling, er metoden i dag en anset behandlingsform inden for skønhedspleje.

Behandlingsforløb

En behandling med permanent makeup varer cirka halvanden time. Den starter med, at vi markerer de nye konturer med en farvepen. Herefter tilfører vi det øverste hudlag en allergitestet og EU godkendt mineret farve med en mikrotynd engangsnål.

Både før og under selve behandlingen påføres huden lokalbedøvende creme, så behandlingen bliver næsten smertefri. Farvepigmenterne bliver tilført det øverste hudlag i 0,3 og 1,1 mm dybde.

Du kan vælge mellem flere naturlige farver, som tilpasses individuelt for at fremhæve den personlige udstråling, samt korrigere eventuelle uregelmæssigheder. Efter behandlingen er farven meget intensiv, men den vil blive 50 % lysere i løbet af 3-7 dage.

Der kan opstå rødme og lettere hævelse af de behandlede steder, det forsvinder efter et døgn.

Til sidst kommer en skorpedannelse, som forsvinder af sig selv. Efter den første behandling er resultatet ofte ikke helt perfekt. En følgebehandling er ofte nødvendig, dog tidligst efter 4 uger. Følgebehandlingen er inkluderet i prisen.

BEMÆRK: Ingen solbestråling, sauna eller svømning den første uge efter en behandling med permanent makeup.

Hvor længe holder en behandling?

Holdbarheden for en permanent makeupbehandling er individuel, afhængig af alder, hudtype, og farvevalg. Farven bleger gradvist, og de fleste vælger en genopfriskning efter 1,2 eller 3 år.

Eyeliner

Ved permanent eyeliner om øjnene, lægges farve langs vippekanten. Du kan lægge en lidt bredere linje for at få en mere tydelig effekt. Hvis du ønsker det, kan eyelinerlinjen lægges på kun den øverste eller nederste vippekant. Som noget nyt, kan vi lægge en anden farve som indbygget farvet øjenskygge.

Bryn

Når vi udfører permanent øjenbryn tegnes først en form, som du skal godkende. Dette gøres med en blyant. Du kan enten vælge at få lavet skygge eller hårpåtegning - eller en kombination af de to teknikker.

Ring og hør mere om permanent makeup

Du er velkommen til at kontakte os og høre mere om permanent makeup. Bestil tid i dag på telefon 22 27 03 14. Du kan også sende en e-mail til info@annashudpleje.dk eller kigge forbi klinikken i Bramming - uanset om du kommer fra Esbjerg, Varde, Ribe eller et helt andet sted.

Anna's Hudpleje clinique v/ Anna Friis​

​​Stedet for kvalitet, ærlighed og god service.

​CVR: 28608896​​

Åbningstider

​Mandag

​Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

Søndag

09:00 - 17:00​

09:00 - 16:00​​

09:00 - 17:00​

09:00 - 18:00​

​09:00 - 15:00​​​

​Efter aftale​

Lukket

Kontakt mig

Ring gerne hvis du ønsker at bestille tid til behandling.

Storegade 76, ​6740 Bramming

Rutevejledning til klinikken

​​

​​Telefon: 22 27 03 14

Mail: ​info@annashudpleje.dk