10 % studierabat

Parkering foran klinikken

Afslappet og uforstyrret miljø

Ansigtsbehandling sikrer dig en frisk hud​

Søger du en professionel ansigtsbehandling i nærheden af for eksempel Bramming, Esbjerg, Varde eller Ribe? Med den rette hudpleje bliver huden holdt spændstig og bevarer sin ungdommelige glans lang op i årene. Annas Hudpleje Clinique tilbyder mange forskellige ansigtsbehandlinger for netop at opfylde dit behov. Vi giver også god rådgivning.

En ansigtsbehandling holder huden sund

Det er bedre at forebygge end at reparere - derfor er det vigtigt at begynde med at pleje huden tidligt. Det er efterhånden lige så naturligt at gå til kosmetolog som at gå til frisøren. Selvom huden ikke har rynker eller andre problemer, er det en god ide at hjælpe din hud med at holde sig frisk og spændstig længere tid.​

Forebyg rynker med en ansigtsbehandling

Det er lettere at forebygge en rynke end at fjerne den. Jo tidligere du begynder at pleje din hud med regelmæssige behandlinger, jo mere vil din hud og udstråling holde sig ung - i mange, mange år. Det bliver du helt sikkert glad for senere i livet.

Bestil tid til gratis hudanalyse i dag

Du er altid velkommen til at ringe og bestille tid til gratis hudanalyse - uanset om du kommer fra Varde, Esbjerg, Ribe eller et helt andet sted. Du kan kontakte os på telefon 22 27 03 14 eller e-mail info@annashudpleje.dk. Du er også velkommen til at kigge forbi klinikken i Bramming og høre mere om, hvilken ansigtsbehandling der passer bedst til dig.

Åbningstider​

Mandag​

09:00 - 17:00​

Tirsdag​

09:00 - 16:00​

Onsdag​

09:00 - 17:00​

Torsdag​

09:00 - 18:00​

Fredag​

09:00 - 15:00​

Lørdag​

Efter aftale

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

"Super lækker klinik og behandling i topkvalitet. Man føler sig varmt velkommen og bliver forkælet og får ro i sindet med et tilfredsstillende resultat. Anna er en fantastisk behagelig personlighed og sørger altid for at kvaliteten og behandlingen er iorden. Kan varmt anbefales!"

- Anna Nielsen

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

"Det dejligste sted at komme ud! Fra første sekundet du træder ind af døren, er der bare en god stemning. Anna er bare den sødeste og Viola som har lavet mine vipper i godt et halvt år, skuffer aldrig"

- Anna Brockdorff-bruun

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

"Vi har i dag fået lavet de smukkeste negle hos Anna. Veludført, professionelt og omhyggelig arbejde og endda en helt utrolig forvandling af min datters korte negle, simpelthen perfekt. Vi kommer igen i den hyggelige og smukke klinik hvor der er en wellness stemning og ikke mindst så er Anna jo et sødt og venligt menneske."

- Yvonne Lundgaard

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

"Har idag været hos Anna for første gang, hvor jeg skulle have påsat single lashes. Som om hun kender mig, vidste hun bare hvad jeg ønskede. Anna var sød og imødekommende, utrolig grundig og perfektionistisk - som man jo skal være med et job som denne.


Resultatet er perfekt! Smukke naturlige vipper. Har også fået en grundig vejledning omkring pleje, samt produkter til vedligehold - noget jeg aldrig har oplevet før når jeg har fået påsætning.

Glæder mig allerede til når de skal fyldes op!

Så helt sikkert 5 stjerner fra mig <3"

- Vickie Witt Clausen

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

Vurderet 4,9 ud af 5 stjerner

Baseret på over 123 anmeldelser fra Facebook og Google

Kontaktinformation​

​Telefon: 22 27 03 14

E-mail: info@annashudpleje.dk

instagram_color Følg os på Instagram - klik her

Følg os på facebook​