10 % studierabat

Parkering foran klinikken

Afslappet og uforstyrret miljø

​Voksbehandling - hårfjerning med voks

Hos Annas Hudpleje Clinique i Bramming, nær Esbjerg, Varde og Ribe, tilbyder vi en professionel voksbehandling til kvinder og mænd. Hårfjerning med voks er en metode, hvor vi fjerner uønsket hårvækst i ansigtet, på ryg, ben og andre steder på kroppen.

En voksbehandling er meget hurtig og effektiv. Hårene fjernes med rod, hvilket gør, at der går længere tid inden de nye hår igen kommer frem. Hårene vil være blødere og finere, når de vokser frem igen. Hvis du har tendens til indgroede hår, tilbyder vi en speciel creme, som hjælper. Vi arbejder med Hard Wax og Soft Wax.

Det er meget vigtigt at bruge den rigtige voks til det rigtige formål. Hard Wax er en speciel voks, der bruges på sarte områder. Den griber fat om hårene uden at berøre huden, hvilket gør behandlingen næsten smertefri. Denne voks egner sig især til ansigtet, bikinilinje og armhuler.

Soft Wax er forbeholdt store hudområder som arme, ben og ryg.

En voksbehandling reducerer gendannelsen af nye hår

Hårene fjernes ikke permanent, men vil vokse ud igen efter et stykke tid. Men i modsætning til barbering, vil de udvoksede hår ikke danne stubbe, fordi de er blevet fjernet ved roden. Resultatet vil derfor være fine, korte og bløde hår, når hårene vokser ud igen.

Får du regelmæssigt fjernet fremvæksten af disse nye hår, vil gendannelsen af nye hår blive yderligere reduceret, og der vil være længere intervaller imellem voksbehandlingerne.

Selv om man siger, at hårfjerning med voks ikke fjerner hårene permanent, så vil ca. fem procent af hårene dog være helt destrueret og ikke vokse ud igen. Langt de fleste vil opleve, at antallet af nye hår bliver mindre og mindre med tiden.

Hvor længe holder en voksbehandling?

Voksbehandling holder cirka fire til seks uger. Der kan vokses overalt på kroppen. Det anbefales, at du dagen før behandlingen bruger peeling for at fjerne de døde hudceller, og ikke bruger bodylotion den dag, du får behandling.

I mange kulturer er det en tradition at fjerne al hårvækst på kroppen, undtagen på hovedet. I romertiden brugte kvinderne pincetter til at fjerne hårene på kroppen. Med lidt fantasi, kan alle vist forestille sig, hvor meget tid der er gået med det.

Intim voksbehandling - brasiliansk voksbehandling

En brasiliansk behandling er fjernelse af en del af kønsbehåringen med voks, som inkluderer labia pudenti (skamlæben) og området, der strækker sig til endeballerne. Der levnes en smal stribe eller trekant af hår foran. Brasiliansk behandling er også kendt som Playboy.

Ideen omkring brasiliansk voksbehandling startede i Brasilien, hvor pigerne elsker små bikinier og samtidigt foretrækker det hårfrie look. 

Senere er varianter af denne behandling kommet frem i blandt andet Californien og Hollywood.

I de senere år har specielle vokstyper og behandlingsteknikker vundet stor popularitet gennem berømte personer og ikke mindst medierne - til trods for, at ideen bestemt ikke er ny. Det vakte således stor opmærksomhed i New York, da de berømte J - Sisters startede metoden med at voksbehandle kendte personer som eksempelvis Madonna og Gwyneth Paltrow.

Hollywood voksbehandling

I takt med, at der de senere år er der kommet mere fokus på hygiejne og personlig kropspleje, er populariteten omkring intim voks steget kraftigt. Mange nyder i dag den lækre, glatte, rene følelse ved at være helt bar. Hollywood betyder den totale fjernelse af kønsbehåringen med voks. Også kendt som Sfinks.

Bestil tid til hårfjerning med voks

Du kan se vores priser på voksbehandlinger her. Du er velkommen til at kontakte os og bestille tid i dag. Du kan ringe på telefon 22 27 03 14. Du kan også kigge forbi klinikken eller sende en e-mail til info@annashudpleje.dk. Vi glæder os til at tage imod dig - uanset om du kommer fra Bramming, Esbjerg, Varde, Ribe eller et helt andet sted.

Åbningstider​

Mandag​

09:00 - 17:00​

Tirsdag​

09:00 - 16:00​

Onsdag​

09:00 - 17:00​

Torsdag​

09:00 - 18:00​

Fredag​

09:00 - 15:00​

Lørdag​

Efter aftale

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

"Super lækker klinik og behandling i topkvalitet. Man føler sig varmt velkommen og bliver forkælet og får ro i sindet med et tilfredsstillende resultat. Anna er en fantastisk behagelig personlighed og sørger altid for at kvaliteten og behandlingen er iorden. Kan varmt anbefales!"

- Anna Nielsen

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

"Det dejligste sted at komme ud! Fra første sekundet du træder ind af døren, er der bare en god stemning. Anna er bare den sødeste og Viola som har lavet mine vipper i godt et halvt år, skuffer aldrig"

- Anna Brockdorff-bruun

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

"Vi har i dag fået lavet de smukkeste negle hos Anna. Veludført, professionelt og omhyggelig arbejde og endda en helt utrolig forvandling af min datters korte negle, simpelthen perfekt. Vi kommer igen i den hyggelige og smukke klinik hvor der er en wellness stemning og ikke mindst så er Anna jo et sødt og venligt menneske."

- Yvonne Lundgaard

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

"Har idag været hos Anna for første gang, hvor jeg skulle have påsat single lashes. Som om hun kender mig, vidste hun bare hvad jeg ønskede. Anna var sød og imødekommende, utrolig grundig og perfektionistisk - som man jo skal være med et job som denne.


Resultatet er perfekt! Smukke naturlige vipper. Har også fået en grundig vejledning omkring pleje, samt produkter til vedligehold - noget jeg aldrig har oplevet før når jeg har fået påsætning.

Glæder mig allerede til når de skal fyldes op!

Så helt sikkert 5 stjerner fra mig <3"

- Vickie Witt Clausen

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

Vurderet 4,9 ud af 5 stjerner

Baseret på over 123 anmeldelser fra Facebook og Google

Kontaktinformation​

​Telefon: 22 27 03 14

E-mail: info@annashudpleje.dk

instagram_color Følg os på Instagram - klik her

Følg os på facebook​