10 % studierabat

Parkering foran klinikken

Afslappet og uforstyrret miljø

Anti Rynkesaks

Anti Rynkesaks maskinen er en sikker måde på at slippe af med rynker og få en en stram og fast hud. Anti Rynkesaksen har 6 forskellige programmer med forskellige strømstyrker som tilpasses efter den enkelte kundens behov. 

Allerede efter første behandling er der synglige resultater f. eks. bedre glød, glathed og lysning under øjnene. Denne behandling kan ikke samllignes med brug af kosmetiske produkter. Anti Rynkesaksen har store virkning specielt omkring øjnene, munden, panden og bekymrningsrynken. Ansigtsløftende system- behandlingseffekter 

Behandlingen udglatter rynker, giver spændstighed og fobredrer hudens teint. En af de mest effektiv omkring øjnene, munden og bekymringsrynken.

Afrensning, peeling, serum hialuronic liquid, massage med Tens strøm af anigtet, massage med Anti Rynkesaks omkring øjne og bestemt punkter i ansigtet, maske, øjenmaske, halsmaske, serum, dagcreme.

  • Udglatter rynker
  • Giver spændstighed i huden
  • Stimulerer og regenererer bestemte punkter i ansigtet
  • Aktiverer processen af cellefornyelsen
  • Øger syntesen af de naturlige byggesten i huden: kollagen og elastiksitet
  • Hudens teint forbredres og huden ser sundere ud
  • Optrammer huden på underarmene.

​En af de mest effektive behandlinger til rynker omkring øjnene, munden, panden og mørk omkring øjnene, Afrensning, peeling, serum hialuronic liquid, massage med Tens strøm af ansigtet, massage med Anti Rynkesaks omkring øjne og bestemte punkter i ansigtet , maske , øjenmaske, halsmaske, serum, øjencreme og dagcreme.

Åbningstider​

Mandag​

09:00 - 17:00​

Tirsdag​

09:00 - 16:00​

Onsdag​

09:00 - 17:00​

Torsdag​

09:00 - 18:00​

Fredag​

09:00 - 15:00​

Lørdag​

Efter aftale

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

"Super lækker klinik og behandling i topkvalitet. Man føler sig varmt velkommen og bliver forkælet og får ro i sindet med et tilfredsstillende resultat. Anna er en fantastisk behagelig personlighed og sørger altid for at kvaliteten og behandlingen er iorden. Kan varmt anbefales!"

- Anna Nielsen

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

"Det dejligste sted at komme ud! Fra første sekundet du træder ind af døren, er der bare en god stemning. Anna er bare den sødeste og Viola som har lavet mine vipper i godt et halvt år, skuffer aldrig"

- Anna Brockdorff-bruun

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

"Vi har i dag fået lavet de smukkeste negle hos Anna. Veludført, professionelt og omhyggelig arbejde og endda en helt utrolig forvandling af min datters korte negle, simpelthen perfekt. Vi kommer igen i den hyggelige og smukke klinik hvor der er en wellness stemning og ikke mindst så er Anna jo et sødt og venligt menneske."

- Yvonne Lundgaard

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

"Har idag været hos Anna for første gang, hvor jeg skulle have påsat single lashes. Som om hun kender mig, vidste hun bare hvad jeg ønskede. Anna var sød og imødekommende, utrolig grundig og perfektionistisk - som man jo skal være med et job som denne.


Resultatet er perfekt! Smukke naturlige vipper. Har også fået en grundig vejledning omkring pleje, samt produkter til vedligehold - noget jeg aldrig har oplevet før når jeg har fået påsætning.

Glæder mig allerede til når de skal fyldes op!

Så helt sikkert 5 stjerner fra mig <3"

- Vickie Witt Clausen

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

Vurderet 4,9 ud af 5 stjerner

Baseret på over 123 anmeldelser fra Facebook og Google

Kontaktinformation​

​Telefon: 22 27 03 14

E-mail: info@annashudpleje.dk

instagram_color Følg os på Instagram - klik her

Følg os på facebook​