​SkinPen mikronålebehandling

​Behandlingen med SkinPen byggerpå den videnskabelige dokumenterede effekt kaldet Collagen Induction Therapy også kaldet ”CIT”. Metoden består i at kollagen-opbygningsprocessen stimuleres ved at prikke mange tusinde små huller i underhuden. Underhuden reagerer på det, ved at skabe nyt kollagentvæv i en proces som tager ca. 4 uger.

​Kollagent væv er en del af alle menneskers normale underhud, men tykkelsen af det kollagene lag bliver mindre jo ældre man bliver og det er væsentlig årsag til at der opstår fine linjer og rynker i huden. Behandleren vil typisk også bruge et serum i forbindelse med behandlingerne, der indeholder aktive ingredienser til lige præcis den indikation som man ønsker at behandle.

​Pga af at de mange tusindemikroskopiske huller/kanaler som behandlingen skaber, vil de aktive ingredienser trænge ned i underhuden op til 400 gange mere effektivt end ved almindelig påsmøring på huden. Effekten af det aktive serum kan derfor ofte ses næsten øjeblikkeligt.Mulighedernefor behandling efter CIT metoden udvides løbende. Der er bla. gode resultater med behandling af skæmmende ar, opstået efter kirurgi eller brandsår. Der arbejdes også nu med behandlings muligheder i forbindelse med kar sprængninger.

Har du spørgsmål til vores behandlinger?

Så send dem til os!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Behandlinger med SkinPen kanbruges til en række forskellige formål

Rejuvenation, hvor målet er at friske huden op, fjerne små linjer og rynker.

Anti-rynke-behandling, hvor fokus er på rynker omkring mundvig, øjne og pande.

Acne ar-behandling.

Strækmærke-behandling.

Udjævne pigmentering (lysning af huden)

Store porer

Operations ar

Vi tilbyder gratis for konsultation inden din behandling.​

​Sådan foregår SkinPen-behandlingen​​

  1. Bedøvelses creme påføres i 30 min. (nødvendig ved behandling mod acne, acne ar, anti rynkebehandling, strækmærker)
  2. Din hud bliver grundigt afrenset og desinficeret. Herefter vil det serum, der passer til dig, blive påført.
  3. Selve behandlingen med nålenevarer 10-20 minutter.
  4. Efter behandling af ansigtet,vil du få påført serum
  5. Kølende og beroligende ansigtsmaskepåføre

Efterbehandlingen med SkinPen

Umiddelbart efter behandlingenvil huden være rød og varm. Dette aftager i løbet af ca. 4 timer, og er væk efter 12-18 timer.

For at optimere og forlængevirkning af behandling, anbefaler vi, at du bruger de anbefalede produkter til hjemmepleje.​

​​​Følg os på Facebook

Har du lyst til at se mere af vores arbejde? Så følg med på Facebook.

Hvad kan behandles?​

Rejuvenation / Foryngelse

Målet med behandlingen er atfriske huden op, fjerne fine linjer og reducere rynker. Behandlingen gennemføres typisk med en nålelængde på mellem 0.25 og 0.75 mm. Der vil i forbindelse med behandlingen blive brugt et aktivt serum som smøres på huden.

Behandlingen kræver ikke lokalbedøvelse. Umiddelbart efter behandlingen vil huden være rød og varm.

Dette aftager i løbet af ca 4 timer og er væk efter 12–18 timer. Allerede under behandlingen kan der ses en umiddelbar effekt – og denne er optimal dagen efter behandlingen. Ønsker man at fastholde effekten kan det anbefales at behandlingen gentages hver 6-8 uge.

Behandling af Acne ar / operations ar

Det er målet med behandlingaf acne ar med SkinPen at nedbryde arrene og stimulere den underliggende hud til at producerer nyt kollagent væv. Her vil behandleren typisk bruge en nåledybde på 1.5 mm og der vil være behov for at bruge bedøvende cremer.

Behandling af acne ar laves altid i serier af min. 4 behandlinger med minimum en måned mellem behandlingerne. Huden vil efter behandlingen være rød og hævet – en reaktion som vil forsvinde i løbet af 1 døgn. Man vil allerede efter første behandling kunne se en effekt – men den maksimale effekt vil først være til stede efter 4-6 behandlinger.

Ikke alle vil kunne få fjernet arrene helt, men man vil minimere synligheden af disse væsentligt.

Behandling af strækmærker

Det er målet med behandlingaf strækmærker med SkinPen at nedbryde linjerne og stimulere den underliggende hud til kollagent vækst. Her vil behandleren typisk bruge en nåledybde på 1.5 mm og der vil være behov for at bruge bedøvende cremer.

Behandling af strækmærker laves altid i serier af min. 4 behandlinger med min. en måned mellem behandlingerne. Huden vil efter behandlingen være rød og hævet – en reaktion som vil forsvinde i løbet af 1 døgn. Man vil allerede efter første behandlingkunne se en effekt – men den maksimale effekt vil først være til stede efter 4-6 behandlinger.

Realistisk vil man aldrig kunnefjerne strækmærkerne helt, men man vil kunne minimere synligheden meget væsentligt.​

Behandling af pigmentforandring

Pigmentpletter på huden kanskyldes indre faktorer, fx øget hormonfølsomhed i hudens pigmentdannende celler, ydre faktorer, oftest solen, eller en kombination.Pigmentforandringer ses hyppigere med stigende alder og er et udtryk for hudens aldring. Pigmentpletter ses typisk, hvor hudenhar fået mest sol – i ansigtet, på brystet, på håndrygge og underarme.

Med SkinPen og de rigtige hudplejeprodukter, skal man forvente en væsentlig forskel efter 4-6 behandlinger.​

Anna's Hudpleje clinique v/ Anna Friis​

​​Stedet for kvalitet, ærlighed og god service.

​​CVR: 28608896​​

Åbningstider

​Mandag

09:00 - 17:00​​

Tirsdag

09:00 - 16:00​​

​Onsdag

09:00 - 17:00​​

​Torsdag

09:00 - 18:00​​

​Fredag

09:00 - 15:00​​

​Lørdag

​Efter aftale​

​Søndag

Lukket

Kontakt mig

Storegade 76, ​6740 Bramming

Rutevejledning til klinikken

​​

​​Telefon: 22 27 03 14

Mail: ​info@annashudpleje.dk