Vi holder sommerferie i uge 29-31 - God sommer og på gensyn.​

​SkinPen mikronålebehandling

Behandlingen med SkinPen byggerpå den videnskabelige dokumenterede effekt kaldet Collagen Induction Therapy også kaldet ”CIT”. Metoden består i at kollagen-opbygningsprocessen stimuleres ved at prikke mange tusinde små huller i underhuden. Underhuden reagerer på det, ved at skabe nyt kollagentvæv i en proces som tager ca. 4 uger. Kollagent væv er en del af alle menneskers normale underhud, men tykkelsen af det kollagene lag bliver mindre jo ældre man bliver og det er væsentlig årsag til at der opstår fine linjer og rynker i huden. Behandleren vil typisk også bruge et serum i forbindelse med behandlingerne, der indeholder aktive ingredienser til lige præcis den indikation som man ønsker at behandle.

Pga af at de mange tusindemikroskopiske huller/kanaler som behandlingen skaber, vil de aktive ingredienser trænge ned i underhuden op til 400 gange mere effektivt end ved almindelig påsmøring på huden. Effekten af det aktive serum kan derfor ofte ses næsten øjeblikkeligt.Mulighedernefor behandling efter CIT metoden udvides løbende. Der er bla. gode resultater med behandling af skæmmende ar, opstået efter kirurgi eller brandsår. Der arbejdes også nu med behandlings muligheder i forbindelse med kar sprængninger.

Behandlinger med SkinPen kanbruges til en række forskellige formål:

 1. Rejuvenation, hvor målet er at friske huden op, fjerne små linjerog rynker.
 2. Anti-rynke-behandling, hvor fokus er på rynker omkring mundvig, øjneog pande.
 3. Acne ar-behandling.
 4. Strækmærke-behandling.
 5. Udjævne pigmentering (lysning af huden)
 6. Store porer
 7. Operations arr

Vi tilbyder gratis for konsultation inden din behandling.

Sådan foregår SkinPen-behandlingen

 • Bedøvelses creme påføresi 30 min. (nødvendig ved behandling mod acne, acne arr, anti rynkebehandling, strækmærker)
 • Din hud bliver grundigt afrensetog desinficeret. Herefter vil det serum, der passer til dig, blive påført.
 • Selve behandlingen med nålenevarer 10-20 minutter.
 • Efter behandling af ansigtet,vil du få påført serum
 • Kølende og beroligende ansigtsmaskepåføre

Efterbehandlingen med SkinPen

Umiddelbart efter behandlingenvil huden være rød og varm. Dette aftager i løbet af ca. 4 timer, og er væk efter 12-18 timer.

For at optimere og forlængevirkning af behandling, anbefaler vi, at du bruger de anbefalede produkter til hjemmepleje.​

Rejuvenation / Foryngelse

Målet med behandlingen er atfriske huden op, fjerne fine linjer og reducere rynker. Behandlingen gennemføres typisk med en nålelængde på mellem 0.25 og 0.75 mm. Der vil i forbindelse med behandlingen blive brugt et aktivt serum som smøres på huden.

Behandlingen kræver ikke lokalbedøvelse.Umiddelbart efter behandlingen vil huden være rød og varm.

Dette aftager i løbet af ca4 timer og er væk efter 12–18 timer. Allerede under behandlingen kan der ses en umiddelbar effekt –

og denne er optimal dagen efterbehandlingen. Ønsker man at fastholde effekten kan det anbefales at behandlingen gentages hver 6-8 uge.

Behandling af Acne ar / operations ar

Det er målet med behandlingaf acne ar med SkinPen at nedbryde arrene og stimulere den underliggende hud til at producerer nyt kollagent væv. Her vil behandleren typisk bruge en nåledybde på 1.5 mm og der vil være behov for at bruge bedøvende cremer.

Behandling af acne ar lavesaltid i serier af min 4 behandlinger med minimum en måned mellem behandlingerne. Huden vil efter behandlingen være rød og hævet– en reaktion som vil forsvinde i løbet af 1 døgn. Man vil allerede efter første behandling kunne se en effekt – men den maksimaleeffekt vil først være til stede efter 4-6 behandlinger.

Ikke alle vil kunne få fjernetarrene helt, men man vil minimere synligheden af disse væsentligt.

Behandling af strækmærker

Det er målet med behandlingaf strækmærker med SkinPen at nedbryde linjerne og stimulere den underliggende hud til kollagent vækst. Her vil behandleren typisk bruge en nåledybde på 1.5 mm og der vil være behov for at bruge bedøvende cremer.

Behandling af strækmærker lavesaltid i serier af min 4 behandlinger med min. en måned mellem behandlingerne. Huden vil efter behandlingen være rød og hævet – en reaktion som vil forsvinde i løbet af 1 døgn. Man vil allerede efter første behandlingkunne se en effekt – men den maksimale effektvil først være til stede efter 4-6 behandlinger.

Realistisk vil man aldrig kunnefjerne strækmærkerne helt, men man vil kunne minimere synligheden meget væsentligt.

Behandling af pigmentforandring

Pigmentpletter på huden kanskyldes indre faktorer, fx øget hormonfølsomhed i hudens pigmentdannende celler, ydre faktorer, oftest solen, eller en kombination.Pigmentforandringer ses hyppigere med stigende alder og er et udtryk for hudens aldring. Pigmentpletter ses typisk, hvor hudenhar fået mest sol – i ansigtet, på brystet, på håndrygge og underarme.

Med SkinPen og de rigtige hudplejeprodukter, skal man forvente en væsentlig forskel efter 4-6 behandlinger.

Anna's Hudpleje clinique v/ Anna Friis​

​​Stedet for kvalitet, ærlighed og god service.

​CVR: 28608896​​

Åbningstider

​Mandag

​Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

Søndag

09:00 - 17:00​

09:00 - 16:00​​

09:00 - 17:00​

09:00 - 18:00​

​09:00 - 15:00​​​

​Efter aftale​

Lukket

Kontakt mig

Ring gerne hvis du ønsker at bestille tid til behandling.

Storegade 76, ​6740 Bramming

Rutevejledning til klinikken

​​

​​Telefon: 22 27 03 14

Mail: ​info@annashudpleje.dk