10 % studierabat

Parkering foran klinikken

Afslappet og uforstyrret miljø

Anti Rynkejern

​Multifunktionelt apparat til anti-aging behandlinger udstyret med et VacuElectro hoved. Hovedet gør det muligt at bruge to behandlingsteknikker samtidig: kontrolleret vakuum massage og mikrostimulation. Applikationen af to ekslusive metoder øger effektiviteten af ansigtsbehandliger og hjælper med at opnå tilfredsstillende resultater på kortere tid. Som vi ældes mister huden sin elasticitet, musklerne i ansigtet mister deres fasthed og de første rynker fremkommer. Antirynke jernet er ikke en "mirakel" metode.

Denne non-invasive behandling vil styrke ansigtsmuskulaturen og muskelvævet vil øges. Som en konsekvens vil huden blive blødere. Behandlingen stimulerer den naturlige regenererende proces og øger blodcirkulationen hvilket reducerer hængende hud og forbedrer hudens teint.

Behandlingen har opstrammende og løftende efekt Stimulerer og regenererer ansigtsmuskulaturen. En af de mest effektive omkring underansigtet, hals og dekolte. Afrensning, peeling, serum hialuronic liquid, massage med Tens strøm og vacum, opstrammende maske, øjenmaske, halsmaske, serum og dagcreme

Ansigtsløftende system - behandlingseffekter

  • Opstrammende og løftende effekt

  • Opstrammer huden (træner underliggende muskler - vinder volume - huden bliver strammere og glattere)

  • Stimulerer og regerenerer ansigtsmuskulaturen

  • Stimulerer lymfecirkulationen

  • Stimulation af blodcirkulationen forbedrer absorberingen af kosmetikprodukter som er benyttet efter behandlingen.

  • Hudens teint forbedres og huden ser sundere ud.

Funktioner

Antirynke jern - vacuelectro hoves bruger to energier:

1. Lipodermology - vacuum massage

Vacuum stimulation forbedrer blodcirkulationene, ilter vævet og forbedrer dit lymfeflow samt forbedrer hudens næring. Behandlingerne hjælper også med at gøre huden mere elastisk. Behandlingen forårsager midlertidig, let rødme i huden.

2. Microstimulation tens

Tens ( transkutan elektrisk nervestimulation) er en grundigt undersøgt metode brugt indenfor medicin og psykoterapi til at lette smerter og regenerere muskler. Denne effektive metode er brugt i "antirynke jernet" til kosmetiske formål. Når vi aldres mister vores hud elasticitet og graden af collagen og elaston falder hvilket leder til rynkeformation og løs hud. 

Tens forårsager hurtig mikropulsation 50-200 gange pr. sekund. Det styrker musklerne og regenererer dem hvilket fører til forbedring af huden og at rynkerne bliver glattere. Tens øger blodcirkulationen, hudens næring, forbedrer hudens farve og har løftende effekt ved at stimulere de naturligt regenererende processer i organismen.​​

Anti Rynkejern ansingsbehandling ca. 60 min

Afrensning, peeling, serum hialuronic liquid, massage med Tens strøm og vacum, opstrammende maske, serum, øjencreme og dagcreme.​

Åbningstider​

Mandag​

09:00 - 17:00​

Tirsdag​

09:00 - 16:00​

Onsdag​

09:00 - 17:00​

Torsdag​

09:00 - 18:00​

Fredag​

09:00 - 15:00​

Lørdag​

Efter aftale

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

"Super lækker klinik og behandling i topkvalitet. Man føler sig varmt velkommen og bliver forkælet og får ro i sindet med et tilfredsstillende resultat. Anna er en fantastisk behagelig personlighed og sørger altid for at kvaliteten og behandlingen er iorden. Kan varmt anbefales!"

- Anna Nielsen

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

"Det dejligste sted at komme ud! Fra første sekundet du træder ind af døren, er der bare en god stemning. Anna er bare den sødeste og Viola som har lavet mine vipper i godt et halvt år, skuffer aldrig"

- Anna Brockdorff-bruun

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

"Vi har i dag fået lavet de smukkeste negle hos Anna. Veludført, professionelt og omhyggelig arbejde og endda en helt utrolig forvandling af min datters korte negle, simpelthen perfekt. Vi kommer igen i den hyggelige og smukke klinik hvor der er en wellness stemning og ikke mindst så er Anna jo et sødt og venligt menneske."

- Yvonne Lundgaard

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

"Har idag været hos Anna for første gang, hvor jeg skulle have påsat single lashes. Som om hun kender mig, vidste hun bare hvad jeg ønskede. Anna var sød og imødekommende, utrolig grundig og perfektionistisk - som man jo skal være med et job som denne.


Resultatet er perfekt! Smukke naturlige vipper. Har også fået en grundig vejledning omkring pleje, samt produkter til vedligehold - noget jeg aldrig har oplevet før når jeg har fået påsætning.

Glæder mig allerede til når de skal fyldes op!

Så helt sikkert 5 stjerner fra mig <3"

- Vickie Witt Clausen

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

Vurderet 4,9 ud af 5 stjerner

Baseret på over 123 anmeldelser fra Facebook og Google

Kontaktinformation​

​Telefon: 22 27 03 14

E-mail: info@annashudpleje.dk

instagram_color Følg os på Instagram - klik her

Følg os på facebook​