Lash extensions

Lash extensions

Eyelash extensions med enkelthår er den ideelle måde at opfylde drømmen om smukke lange og fyldige vipper. Annas Hudpleje clinique i Bramming, nær Esbjerg, Varde og Ribe, tilbyder holdbare øjenvippe extensions i mange forskellige farver og længder. 

Naturligt look med perfekt volumen og længde

Eyelash extensions er en særdeles holdbar løsning. Med vippe extensions får du vipper med et komplet naturligt eller dramatisk look, der både føles og ser ud som dine egne. Den eneste forskel er den perfekte længde og fylde. Og samtidig bliver du endda helt fri for besvær med mascara og kunstige vipper.

Har du spørgsmål til vores behandlinger?

Så send dem til os!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad er Eyelash Extensions?

Eyelash extensions er fine hår, der med en holdbar og ufarlig speciallim påføres dine egne, vipper et hår ad gangen. Naturligvis i præcis den farve og længde, du ønsker. Vi tilbyder eyelash extensions i 3 udgaver, og du kan derfor få lige det look, du ønsker. Vi kan både imødekomme et naturligt look med single lashes, men også et lidt mere dramatisk look med hybrid eller volume- vipper.

Med eyelash extensions vil du vågne hver morgen med dine drømme vipper, der hverken kræver pleje eller mascara. Det vil spare dig for en masse tid, og du vil komme til at opleve et smukkere og mere fremtræden øjenparti.

Får du lyst til at ændre længden eller looket på dine vipper, så kan de let tages af og nye påsættes. Regn med at skulle fylde op efter hver 3-4 uge for at bevare dine nye smukke vipper. Venter du længere, er en ekstra opfyldning eller ny påsætning nødvendig​.

Single Extensions

Single Extensions betyder, at én forlængelse påsættes til én naturlig vippe. Dermed kan du ikke have flere extensions end antallet af dine naturlige vipper. Metoden giver et naturligt look og passer derfor bedst til hverdagsbrug.

Volumen Extensions

​Volumen er mere end én forlængelse, der sættes på en naturlig vippe. Metoden er også kendt som russisk volumen, fordi det kommer fra Rusland og Ukraine, og giver et mere dramatisk og tungt look.

Hybrid Extensions

​Hybrid extensions er en blanding af single-vipper og volumen-vipper. Disse extensions er altså en god mulighed, hvis du vil have et lidt fyldigere look, end du får med single extensions, uden at det bliver for dramatisk.

Hvorfor skal jeg bruge en genopfyldning?

En genopfyldning kaldes også for et "refill" og betyder vedligeholdelse af extensions. Et nyt sæt eyelash extensions bør vare i mindst 4 uger eller op til 6-8 uger - holdbarheden afhænger af, hvor godt du passer på dem og din daglige rutine. Hvis du gerne ville holde dine extensions pæne og fyldige, så anbefaler vi, at du får en genopfyldning hver 2-3. uge. 

En ulempe ved ikke at få en jævnlig genopfyldning, udover det rent æstetiske, er din naturlige vækst af vipper. Når dine vipper vokser, så gør de extensions, der sidder på dem, også. Dine extensions vil derfor ende med næsten at sidde på kanten af dine naturlige vipper, hvilket kaldes for udvoksede extensions. De vil lægge for meget vægt på dine naturlige vipper, få vipperne til at bukke ned og trække den naturlige vippe ud for tidligt.

Før påsætning

Der er et par enkelte ting, du skal være opmærksom på inden påsætning:

  • Fjern mascara og makeup før behandling, gerne senest 15 minutter før påsætning.
  • Der må ikke være rester af makeupfjerner på dine vipper, da det kan mindske holdbarheden.​

​​​Følg os på Facebook

Har du lyst til at se mere af vores arbejde? Så følg med på Facebook.

​Pleje af dine nye eyelash extensions

For at få størst mulig glæde af dine nye smukke vipper, bør du overveje følgende:

  • ​Ingen badning, solarium eller sauna i de første 48 timer efter påsætning. Lange varme bade kan nedsætte holdbarheden.
  • Mascara kan anvendes, men det er ikke nødvendig og det mindsker holdbarheden. Vandfast mascara nedsætter holdbarheden markant.
  • Vær forsigtigt når du fjerner makeup og mascara.
  • Mange skal bruge tid til at vænne sig til lange vipper, og gnider sig derfor i øjnene om natten i søvne. Fokus på dette kan afhjælpe problemet, så vipperne holder længere.
  • Undgå at ligge med ansigtet ned i puden, når du sover, da du kan risikere at knække vipperne.
  • Forsøg ikke at fjerne vipperne selv, da du kan risikere at knække dine egne vipper. Der skal bruges en godkendt limopløser til at opløse speciallimen.
  • Holdbarheden af dine lash extensions påvirkes også af, at nogle personer udskiller mere fedt fra huden end andre. Da fedt og olie opløser limen, vil holdbarheden variere fra person til person.​

Husk også på, at 30-45 procent af dine egne vipper fornys hver måned. Det er derfor normalt, at også nogle af de vipper hvor dine extensions sidder, vil falde af.

Du er velkommen til at ringe og høre mere om vores eyelash extensions

Du kan kontakte os på telefon 22 27 03 14 eller sende en e-mail til info@annashudpleje.dk.

Du kan også kigge forbi klinikken i Bramming - uanset om du kommer fra Esbjerg, Ribe, Varde eller et helt andet sted.​

Se eksempler på eyelash extensions​

Hybrid Eyelash extension

Single Eyelash extension

Single falt Eyelash extension

Volume Eyelash extension

Volume Eyelash extension

Volume Eyelash extension

Anna's Hudpleje clinique v/ Anna Friis​

​​Stedet for kvalitet, ærlighed og god service.

​​CVR: 28608896​​

Åbningstider

​Mandag

09:00 - 17:00​​

Tirsdag

09:00 - 16:00​​

​Onsdag

09:00 - 17:00​​

​Torsdag

09:00 - 18:00​​

​Fredag

09:00 - 15:00​​

​Lørdag

​Efter aftale​

​Søndag

Lukket

Kontakt mig

Storegade 76, ​6740 Bramming

Rutevejledning til klinikken

​​

​​Telefon: 22 27 03 14

Mail: ​info@annashudpleje.dk