10 % studierabat

Parkering foran klinikken

Afslappet og uforstyrret miljø

Eyelash extensions giver dig smukke, fyldige vipper

​​Eyelash extensions med enkelthår er den ideelle måde at opfylde drømmen om smukke lange og fyldige vipper. Annas Hudpleje Clinique i Bramming, nær Esbjerg, Varde og Ribe, tilbyder holdbare øjenvippe extensions i mange forskellige farver og længder.

NATURLIGT LOOK MED PERFEKT VOLUMEN OG LÆNGDE

Eyelash extensions er en særdeles holdbar løsning. Med vippe extensions får du vipper med et komplet naturligt look, der både føles og ser ud som dine egne. Den eneste forskel er den perfekte længde og fylde. Og samtidig bliver du endda helt fri for besvær med mascara og kunstige vipper.

HVAD ER EYELASH EXTENSIONS?

Eyelash extensions er fine hår, der med en holdbar og ufarlig speciallim påføres dine egne vipper et hår af gangen. Naturligvis i præcis den farve og længde, du ønsker. Herved opnår du et fuldstændigt naturligt look, og kan nyde at vågne op hver morgen med drømmevipper, der hverken kræver pleje eller mascara.

Får du lyst til at ændre længden eller farven på dine vipper, så kan de let tages af og nye påsættes. Regn med at skulle fylde op efter hver 3-4 uge for at bevare dine nye, smukke vipper. Venter du længere, er ekstra opfyldning eller ny påsætning nødvendig.

Før påsætning

Der er et par enkelte ting, du skal være opmærksom på inden påsætning:

  • Fjern mascara og makeup før behandling, eller mindst 15 minutter før påsætning
  • Der må ikke være rester af makeupfjerner på dine vipper, da det kan mindske holdbarheden.

Pleje af dine nye eyelash extensions

For at få størst mulig glæde af dine nye smukke vipper, bør du overveje følgende:

  • Ingen badning, solarium eller sauna i de første 48 timer efter påsætning. Lange, varme bade kan nedsætte holdbarheden.
  • Mascara kan anvendes, men er ikke nødvendig og mindsker holdbarheden. Vandfast mascara nedsætter holdbarheden markant.

​​

  • Vær forsigtigt når du fjerner makeup og mascara.
  • Mange skal bruge tid til at vænne sig til lange vipper, og gnider sig derfor i øjnene om natten i søvne. Fokus på dette kan afhjælpe problemet, så vipperne holder længere.
  • Undgå at ligge med ansigtet ned i puden, når du sover, da du herved kan knække vipperne.
  • Forsøg ikke at fjerne vipperne selv, da du kan risikere at knække dine egne vipper. Der skal bruges en godkendt limopløser til speciallimen.
  • Holdbarheden af dine lash extensions påvirkes også af, at nogle personer udskiller mere fedt fra huden end andre. Da fedt og olie opløser limen, vil holdbarheden variere fra person til person.

Husk også på, at 30-45 procent af dine egne vipper fornys hver måned. Det er derfor normalt, at også nogle af de vipper, hvor dine extensions sidder, vil falde af.

FÅ ET GODT TILBUD PÅ EYELASH EXTENSIONS I DAG

Du er velkommen til at ringe og høre mere om vores vippe extensions. Du kan kontakte os på telefon 22 27 03 14 eller sende en e-mail til info@annashudpleje.dk. Du kan også kigge forbi klinikken i Bramming - uanset om du kommer fra Esbjerg, Ribe, Varde eller et helt andet sted.

Åbningstider​

Mandag​

09:00 - 17:00​

Tirsdag​

09:00 - 16:00​

Onsdag​

09:00 - 17:00​

Torsdag​

09:00 - 18:00​

Fredag​

09:00 - 15:00​

Lørdag​

Efter aftale

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

"Super lækker klinik og behandling i topkvalitet. Man føler sig varmt velkommen og bliver forkælet og får ro i sindet med et tilfredsstillende resultat. Anna er en fantastisk behagelig personlighed og sørger altid for at kvaliteten og behandlingen er iorden. Kan varmt anbefales!"

- Anna Nielsen

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

"Det dejligste sted at komme ud! Fra første sekundet du træder ind af døren, er der bare en god stemning. Anna er bare den sødeste og Viola som har lavet mine vipper i godt et halvt år, skuffer aldrig"

- Anna Brockdorff-bruun

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

"Vi har i dag fået lavet de smukkeste negle hos Anna. Veludført, professionelt og omhyggelig arbejde og endda en helt utrolig forvandling af min datters korte negle, simpelthen perfekt. Vi kommer igen i den hyggelige og smukke klinik hvor der er en wellness stemning og ikke mindst så er Anna jo et sødt og venligt menneske."

- Yvonne Lundgaard

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

"Har idag været hos Anna for første gang, hvor jeg skulle have påsat single lashes. Som om hun kender mig, vidste hun bare hvad jeg ønskede. Anna var sød og imødekommende, utrolig grundig og perfektionistisk - som man jo skal være med et job som denne.


Resultatet er perfekt! Smukke naturlige vipper. Har også fået en grundig vejledning omkring pleje, samt produkter til vedligehold - noget jeg aldrig har oplevet før når jeg har fået påsætning.

Glæder mig allerede til når de skal fyldes op!

Så helt sikkert 5 stjerner fra mig <3"

- Vickie Witt Clausen

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

Vurderet 4,9 ud af 5 stjerner

Baseret på over 123 anmeldelser fra Facebook og Google

Kontaktinformation​

​Telefon: 22 27 03 14

E-mail: info@annashudpleje.dk

instagram_color Følg os på Instagram - klik her

Følg os på facebook​