​Bio Electro Peeling

BIO ELECTRO PEELING - innovotiv eksfoliering Den nyeste teknologi indenfor skønhedspleje giver framragende resultater indenfor anti- agning behandlinger og anti- acne behandlinger.

Bio eleCtro peeling med radiobølger er en ny moderne metode til eksfolering af huden, med elektriske impulser, som giver meget effektiv og holdbar behandling, til både ansigtet og kroppen.

Behandlingen hjælper med:

  • Effektiv eksfolering (peeling)
  • Uren hud, store porer og acne
  • Reducerer og forebygger rynker
  • Reducerer rødme
  • Reducerer pigmentforandringer
  • Reducerer skrækmærker og ar
  • Lysner og giver en frisk udstråling
  • Giver huden spændstighed

Behandlingens forløb

Maskinens lille hoved køres rundt i ansigtet og hals, eller det ønskede sted på kroppen. Huden peeles ved hjælp af en elektrisk frekvens i 10 min, dette gør ikke ondt, men giver en behagelig varme.

På grund af den elektriske frekvens, kan alle de døde hudceller nemt fjernes fra huden. Electro peeling sætter gang i en proces, hvor hudcellerne fornyes og fremstår tydeligt og friskere, samtidig stimuleres dannelsen af collagen i vores hud, så huden bliver blød og spænstig. Bagefter lægger vi en speciel udvalgt maske efter behov. 

Til sidst arbejder vi med radiobølger sammen med en fugtgivende væske i ca. 20 min, som stimulere vævet i huden og tilfører iltning og næring under behandlingen. Varmen bevirker en sammentrækning af kollagenet og fremkalder produktion af ny kollagen. Resultatet er fantastisk . Huden vil se strammere ud og rynker reduceres. Radiobølger kan bruges på alle hudtyer i modsætning til andre behandlingsformer. Vi arbejder med to typer radiobølger:

Monopolar

Der anvendes en sonde med kun en enkelt elektrode der placeres en anden elektrode på ryggen.Radiobølgerne løber gennem kroppen og opvarmer vævet dybt under sonden.

Biopolar

Der anvendes en sonde med to elektroder og radiobølger udbredes kun mellem disse og løber derfor ikke gennem resten af kroppen. Biopolar virker primært i overfladen og er derfor mere effektiv til opstramning af huden.

Behandling funktion

Behandlingen er risikofri, uden kemi og uden bivirkninger som f. eks. rødme og allergisk reaktion . 60 minutter med dejlig varme og skøn duft af økologiske produkter. Hvis du prøver den vil du elske den !!!

Behandlingen kan foretages hele året. Alle kan tåle behandlingen også den mest sensitive og allergiske hud. Behandlingen har vundet mange priser og er meget udbred I udlandet. Bio Peeling garanterer fremragende resultater . Resultaterne er synlige umiddelbart efter 1 behandling. Man opnår det bedste resultat med 2-6 behandlinger i træk med 4-7 dage imellem.​

Anna's Hudpleje clinique v/ Anna Friis​

​​Stedet for kvalitet, ærlighed og god service.

​CVR: 28608896​​

Åbningstider

​Mandag

​Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

Søndag

09:00 - 17:00​

09:00 - 16:00​​

09:00 - 17:00​

09:00 - 18:00​

​09:00 - 15:00​​​

​Efter aftale​

Lukket

Kontakt mig

Ring gerne hvis du ønsker at bestille tid til behandling.

Storegade 76, ​6740 Bramming

Rutevejledning til klinikken

​​

​​Telefon: 22 27 03 14

Mail: ​info@annashudpleje.dk