​Manicure

Manicure, er betegnelsen for skønhedspleje af hænder og negle.

En manicurebehandling består af peeling af hænder, neglene files i facon med en neglefil, neglebånd behandles, efterfulgt af en dejlig afspændende hånd- og underarmsmassage, afslutningsvis plejes og blødgøres hænderne med blødgørende håndcreme og neglene oliebehandles.

Efterfølgende kan man polere neglene eller få lakeret med farvet eller klar lak. Man kan også vælge en dekorativ flot fransk lakering.​

Varm parafin behandling

Er en varmende, blødgørende og fugtighedsgivende behandling. Den er derfor velegnet til alle med tør hud og er på grund af varmepåvirkningen også lindrende til folk med reumatiske (gigt) lidelser i hænderne.

Udover at øge blodcirkulationen udvider paraffinmasken også hudens porer, hvilket øger optagelsen af collagen- fugtighedscremen. Eftersom paraffinen omslutter huden 100 %, holdes fugten inde, da al fordampning fra huden forhindres.

​Resultatet er en gennemfugtet og blødgjort hud​.

Japansk manicure

Flotte, velplejede negle er nemlig også dem, der er smukke og iøjnefaldende helt uden brug af mange af de kemistoffer, som flere ønsker at undgå.

Med Japansk manicure forstærker du den naturlige negl med en særlig nænsom metode, der samtidig giver flot shine. I det middelalderlige Japan opdagede og udviklede det finere borgerskab hemmeligheden bag en særlig manicureteknik, der efterlader neglene i et pink perleskær med imponerende glanseffekt. Med et boost af A og E vitamin, keratin og silica fra det Japanske hav er der tale om en plejende behandling, der tilmed holder i op til 14 dage. Japansk manicure er velegnet til alle - inkl. mænd - med skrøbelige og ru negle, der let knækker - og som samtidigt gerne vil have en naturlig behandling.

Anna's Hudpleje clinique v/ Anna Friis​

​​Stedet for kvalitet, ærlighed og god service.

​CVR: 28608896​​

Åbningstider

​Mandag

​Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

Søndag

09:00 - 17:00​

09:00 - 16:00​​

09:00 - 17:00​

09:00 - 18:00​

​09:00 - 15:00​​​

​Efter aftale​

Lukket

Kontakt mig

Ring gerne hvis du ønsker at bestille tid til behandling.

Storegade 76, ​6740 Bramming

Rutevejledning til klinikken

​​

​​Telefon: 22 27 03 14

Mail: ​info@annashudpleje.dk