10 % studierabat

Parkering foran klinikken

Afslappet og uforstyrret miljø

​Manicure

Manicure
Manicure, er betegnelsen for skønhedspleje af hænder og negle.

En manicurebehandling består af peeling af hænder , neglene files i facon med en neglefil, neglebånd behandles, efterfulgt af en dejlig afspændende hånd- og underarmsmassage,

afslutningsvis plejes og blødgøres hænderne med blødgørende håndcreme og neglene oliebehandles. Efterfølgende kan man polere neglene eller få lakeret med farvet eller klar lak. Man kan også vælge en dekorativ flot fransk lakering.​

Japansk manicure

Flotte, velplejede negle er nemlig også dem, der er smukke og iøjnefaldende helt uden brug af mange af de kemistoffer, som flere ønsker at undgå. Med Japansk manicure forstærker du den naturlige negl med en særlig nænsom metode, der samtidig giver flot shine. I det middelalderlige Japan opdagede og udviklede det finere borgerskab hemmeligheden bag en særlig manicureteknik, der efterlader neglene i et pink perleskær med imponerende glanseffekt. Med et boost af A og E vitamin, keratin og silica fra det Japanske hav er der tale om en plejende behandling, der tilmed holder i op til 14 dage. Japansk manicure er velegnet til alle - inkl. mænd - med skrøbelige og ru negle, der let knækker - og som samtidigt gerne vil have en naturlig behandling.

Varm parafin behandling

Er en varmende, blødgørende og fugtighedsgivende behandling. Den er derfor velegnet til alle med tør hud og er på grund af varmepåvirkningen også lindrende til folk med reumatiske (gigt) lidelser i hænderne. Udover at øge blodcirkulationen udvider paraffinmasken også hudens porer, hvilket øger optagelsen af collagen- fugtighedscremen. Eftersom paraffinen omslutter huden 100 %, holdes fugten inde, da al fordampning fra huden forhindres. Resultatet er en gennemfugtet og blødgjort hud​

Åbningstider​

Mandag​

09:00 - 17:00​

Tirsdag​

09:00 - 16:00​

Onsdag​

09:00 - 17:00​

Torsdag​

09:00 - 18:00​

Fredag​

09:00 - 15:00​

Lørdag​

Efter aftale

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

"Super lækker klinik og behandling i topkvalitet. Man føler sig varmt velkommen og bliver forkælet og får ro i sindet med et tilfredsstillende resultat. Anna er en fantastisk behagelig personlighed og sørger altid for at kvaliteten og behandlingen er iorden. Kan varmt anbefales!"

- Anna Nielsen

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

"Det dejligste sted at komme ud! Fra første sekundet du træder ind af døren, er der bare en god stemning. Anna er bare den sødeste og Viola som har lavet mine vipper i godt et halvt år, skuffer aldrig"

- Anna Brockdorff-bruun

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

"Vi har i dag fået lavet de smukkeste negle hos Anna. Veludført, professionelt og omhyggelig arbejde og endda en helt utrolig forvandling af min datters korte negle, simpelthen perfekt. Vi kommer igen i den hyggelige og smukke klinik hvor der er en wellness stemning og ikke mindst så er Anna jo et sødt og venligt menneske."

- Yvonne Lundgaard

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

"Har idag været hos Anna for første gang, hvor jeg skulle have påsat single lashes. Som om hun kender mig, vidste hun bare hvad jeg ønskede. Anna var sød og imødekommende, utrolig grundig og perfektionistisk - som man jo skal være med et job som denne.


Resultatet er perfekt! Smukke naturlige vipper. Har også fået en grundig vejledning omkring pleje, samt produkter til vedligehold - noget jeg aldrig har oplevet før når jeg har fået påsætning.

Glæder mig allerede til når de skal fyldes op!

Så helt sikkert 5 stjerner fra mig <3"

- Vickie Witt Clausen

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

Vurderet 4,9 ud af 5 stjerner

Baseret på over 123 anmeldelser fra Facebook og Google

Kontaktinformation​

​Telefon: 22 27 03 14

E-mail: info@annashudpleje.dk

instagram_color Følg os på Instagram - klik her

Følg os på facebook​