10 % studierabat

Parkering foran klinikken

Afslappet og uforstyrret miljø

Epilering

​Har du generende hårvækst i f.eks. ansigtet, på maven eller i bikinikanten, kan vi hjælpe dig med at få dem fjernet for altid. Den mest effektive måde til lyse og grå hår er epilering, hvor man indfører en fin nål ned i hårfolliklen, og en elektrisk strøm passeres ned gennem nålen for at ødelægge papillen, så den ikke længere producerer nye hår.

Hårets vækstcyklus består af 3 faser. Vækstfasen, skrumpefasen og hvilefasen/ afstødningsfasen. Håret skal rammes i vækstfasen, og man rammer da også flest hår i denne fase. Men det er ikke muligt at se hvilken fase håret befinder sig i inden behandlingen, og derfor er epilering en langsigtet behandling. Dette betyder, at man kan blive nødt til at behandle hver hårpapil op til 5-6 gange, men håret vil så også være fjernet permanent. Denne metode er derfor særlig velegnet til mindre områder og i ansigtet.

Den helt klare fordel ved denne behandling er, at den er ideel til såvel lyst som mørke hår og alle typer af hårstrukturer.

Åbningstider​

Mandag​

09:00 - 17:00​

Tirsdag​

09:00 - 16:00​

Onsdag​

09:00 - 17:00​

Torsdag​

09:00 - 18:00​

Fredag​

09:00 - 15:00​

Lørdag​

Efter aftale

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

"Super lækker klinik og behandling i topkvalitet. Man føler sig varmt velkommen og bliver forkælet og får ro i sindet med et tilfredsstillende resultat. Anna er en fantastisk behagelig personlighed og sørger altid for at kvaliteten og behandlingen er iorden. Kan varmt anbefales!"

- Anna Nielsen

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

"Det dejligste sted at komme ud! Fra første sekundet du træder ind af døren, er der bare en god stemning. Anna er bare den sødeste og Viola som har lavet mine vipper i godt et halvt år, skuffer aldrig"

- Anna Brockdorff-bruun

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

"Vi har i dag fået lavet de smukkeste negle hos Anna. Veludført, professionelt og omhyggelig arbejde og endda en helt utrolig forvandling af min datters korte negle, simpelthen perfekt. Vi kommer igen i den hyggelige og smukke klinik hvor der er en wellness stemning og ikke mindst så er Anna jo et sødt og venligt menneske."

- Yvonne Lundgaard

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

"Har idag været hos Anna for første gang, hvor jeg skulle have påsat single lashes. Som om hun kender mig, vidste hun bare hvad jeg ønskede. Anna var sød og imødekommende, utrolig grundig og perfektionistisk - som man jo skal være med et job som denne.


Resultatet er perfekt! Smukke naturlige vipper. Har også fået en grundig vejledning omkring pleje, samt produkter til vedligehold - noget jeg aldrig har oplevet før når jeg har fået påsætning.

Glæder mig allerede til når de skal fyldes op!

Så helt sikkert 5 stjerner fra mig <3"

- Vickie Witt Clausen

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

Vurderet 4,9 ud af 5 stjerner

Baseret på over 123 anmeldelser fra Facebook og Google

Kontaktinformation​

​Telefon: 22 27 03 14

E-mail: info@annashudpleje.dk

instagram_color Følg os på Instagram - klik her

Følg os på facebook​