10 % studierabat

Parkering foran klinikken

Afslappet og uforstyrret miljø

Microblading

MICROBLADING ØJENBRYN

Dette er den manuelle metode til Hairstrokes, hvor farven deponeres med et manuelt værktøj i stedet for med maskine. Med denne teknik har man mulighed for at lave ultra tynde og fine hårstrå. En ny revolutionerende teknik, som anvendes manuelt til at få naturlige øjenbryn, der fremhæver dine øjne, som gør at man ser mere vågen ud. Resultatet er semi-permanent, hvilket har sine åbenlyse fordele, fordi smag og behag ændrer sig over tid, og man behøver ikke at bekymre sig om at have samme form eller farve på sine bryn i 10 år. Under behandlingen er man lokalt bedøvet, hvilket gør behandlingen næsten smertefrit. Med manuel pen med blades (blader) værktøj, tager vi den kosmetiske pigmentering til et et helt nyt niveau. Nyskabende og unik metode til permanent makeup. Med denne revolutionerende teknologi der anvendes her, kan vi opnå resultater, der er så forbløffende og har et naturligt billede af øjenbryns hår. Alle pigmenter der anvendes er toksikologiske og mikrobiologisk allergi testet og godkendt af EU.​

Microblading øjenbryn- ca. 4 uger skal man til en efterbehandling, som er indberegnet I prisen

3500 kr.

Genopfriskning efter 8 mdr. til 2år (1. behandling)

800 kr.​

Efterfølgende behandling

400 kr.

Genopfriskning efter 2 år (1. behandling)

1500 kr.​

Efterfølgende behandling​

400 kr.

Åbningstider​

Mandag​

09:00 - 17:00​

Tirsdag​

09:00 - 16:00​

Onsdag​

09:00 - 17:00​

Torsdag​

09:00 - 18:00​

Fredag​

09:00 - 15:00​

Lørdag​

Efter aftale

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

"Super lækker klinik og behandling i topkvalitet. Man føler sig varmt velkommen og bliver forkælet og får ro i sindet med et tilfredsstillende resultat. Anna er en fantastisk behagelig personlighed og sørger altid for at kvaliteten og behandlingen er iorden. Kan varmt anbefales!"

- Anna Nielsen

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

"Det dejligste sted at komme ud! Fra første sekundet du træder ind af døren, er der bare en god stemning. Anna er bare den sødeste og Viola som har lavet mine vipper i godt et halvt år, skuffer aldrig"

- Anna Brockdorff-bruun

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

"Vi har i dag fået lavet de smukkeste negle hos Anna. Veludført, professionelt og omhyggelig arbejde og endda en helt utrolig forvandling af min datters korte negle, simpelthen perfekt. Vi kommer igen i den hyggelige og smukke klinik hvor der er en wellness stemning og ikke mindst så er Anna jo et sødt og venligt menneske."

- Yvonne Lundgaard

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

"Har idag været hos Anna for første gang, hvor jeg skulle have påsat single lashes. Som om hun kender mig, vidste hun bare hvad jeg ønskede. Anna var sød og imødekommende, utrolig grundig og perfektionistisk - som man jo skal være med et job som denne.


Resultatet er perfekt! Smukke naturlige vipper. Har også fået en grundig vejledning omkring pleje, samt produkter til vedligehold - noget jeg aldrig har oplevet før når jeg har fået påsætning.

Glæder mig allerede til når de skal fyldes op!

Så helt sikkert 5 stjerner fra mig <3"

- Vickie Witt Clausen

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

Vurderet 4,9 ud af 5 stjerner

Baseret på over 123 anmeldelser fra Facebook og Google

Kontaktinformation​

​Telefon: 22 27 03 14

E-mail: info@annashudpleje.dk

instagram_color Følg os på Instagram - klik her

Følg os på facebook​