10 % studierabat

Parkering foran klinikken

Afslappet og uforstyrret miljø

Hfs micropigmentering

HFS (Hair Follicle Simulation) behandling – pigmentering.

Revolutionerende behandling for personer, som lider af hårtab, pletvis hårtab eller meget tyndt hår – egnet for både mænd og kvinder. HFS – metoden skaber hurtigt og effektivt illusionen af fint, kort hår.

Fordele ved HFS - metoden:

  • hårets udseende ændres helt i løbet af blot 2- 4 times tid
  • fænomenal måde til at skabe tykkere ”hår"
  • behandling er nem til at udføre
  • eventuelle ar på hovedbunden usynliggøres

Forløb af HFS behandling

Hårbunden bedøves med creme, som skal virke i 40 min. før behandlingen går i gang. Pigmentering udføres i hurtigt tempo ved hjælp af en rulle med 56 mikronåle. Selve behandlingen tager ca. 2- 4 time. Pigmentfarven skydes ind under huden og på denne måde skabes illusionen af kort hår. Farven og linjerne for pigmentering tilpasses individuelt til kundens alder, ansigtsform og personlige ønsker. Behandlingen kan evt. medføre let rødme og hævelse, som forsvinder i løbet af et døgn. Kontrolbesøg efter en måneds tid.

HFS metoden garanterer naturligt og straks forbedret udseende. Effekten er langvarig og kræver ikke gentagelser i flere år.

Er du intereseret send venligst et foto og får en pris.​

Åbningstider​

Mandag​

09:00 - 17:00​

Tirsdag​

09:00 - 16:00​

Onsdag​

09:00 - 17:00​

Torsdag​

09:00 - 18:00​

Fredag​

09:00 - 15:00​

Lørdag​

Efter aftale

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

"Super lækker klinik og behandling i topkvalitet. Man føler sig varmt velkommen og bliver forkælet og får ro i sindet med et tilfredsstillende resultat. Anna er en fantastisk behagelig personlighed og sørger altid for at kvaliteten og behandlingen er iorden. Kan varmt anbefales!"

- Anna Nielsen

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

"Det dejligste sted at komme ud! Fra første sekundet du træder ind af døren, er der bare en god stemning. Anna er bare den sødeste og Viola som har lavet mine vipper i godt et halvt år, skuffer aldrig"

- Anna Brockdorff-bruun

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

"Vi har i dag fået lavet de smukkeste negle hos Anna. Veludført, professionelt og omhyggelig arbejde og endda en helt utrolig forvandling af min datters korte negle, simpelthen perfekt. Vi kommer igen i den hyggelige og smukke klinik hvor der er en wellness stemning og ikke mindst så er Anna jo et sødt og venligt menneske."

- Yvonne Lundgaard

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

"Har idag været hos Anna for første gang, hvor jeg skulle have påsat single lashes. Som om hun kender mig, vidste hun bare hvad jeg ønskede. Anna var sød og imødekommende, utrolig grundig og perfektionistisk - som man jo skal være med et job som denne.


Resultatet er perfekt! Smukke naturlige vipper. Har også fået en grundig vejledning omkring pleje, samt produkter til vedligehold - noget jeg aldrig har oplevet før når jeg har fået påsætning.

Glæder mig allerede til når de skal fyldes op!

Så helt sikkert 5 stjerner fra mig <3"

- Vickie Witt Clausen

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

Vurderet 4,9 ud af 5 stjerner

Baseret på over 123 anmeldelser fra Facebook og Google

Kontaktinformation​

​Telefon: 22 27 03 14

E-mail: info@annashudpleje.dk

instagram_color Følg os på Instagram - klik her

Følg os på facebook​