EpilaDerm

EpilaDerm HomeCare er den perfekte hudpleje mellem EpilaDerm - behandlingerne. EpilaDerm HomeCare- serien med specialle hudplejeprodukter til hjemmebrug formuleret på basis af enzymer, vandopløselig A-vitamin og Colostrum sikrer dig den vedvarende succes med hårfjerningen.​

Produkterne medvirker til reduktion af indgroede hår, forsinkelse af hårgenvæksten, bekæmpelse af uren hud og optimerer hudens regenerering efter epilering. De giver dig en smuk og glat hud med forbedret struktur og elasticitet!​

Enzyme Peeling

1 stk. 245,-

Blidt peeling til reduktion af indgroede hår som samtidig glatter huden.

VI anbefaler at du foretager en blidt peeling én til to gange om ugen efter hver hårfjerning. EpilaDerm Enzyme Peeling er blidt at anvende, da huen hverken bliver revet eller slebet så der opstår mikroskader i overfladen. Den blide Enzyme peeling fører ikke bare til en glat og silkeblød hud men holder også hårfolliklernes åbning fri for døde hudceller og kan således begrænse at der opstår indgroede hår.

Anvendelse Epilla Derm Homme Enzyme Peeling masseres let ind i den tørre hud. Alt efter den ønskende intensitet lader du den virke 5 til 10 minutter. Herefter vaskes den grundigt af med vand.

Inhibitor

1 stk. 208,-

Lotion met specielle enzymer til forsinkelse af hårvæksten.

For at understøtte epileringen med EpilaDerm Enzyme Complex, skal den hårfrie hud målrettet i den første uge efter hver hårfjerning plejes hjemme med Home Care Inhibitor. Anvendelse Påføres 1 til 2 gange daglig på den hårfrie hud.

OBS: Må ikke anvendes umiddelbart i forbindelse med Home Care Pure Skin, da Pure Skin påvirker enzymerne i Home Care Inhibitor.

Pure Skin

1 stk. 171,-

Gel til bekæmpelse af uren hud, bumser og indgroede hår.​

Bumser, betændelser og uren hud er oftes forårsaget af bakterier. (f. eks. på grund af en smøreinfektionen efter hårfjerningen) En pore eller hårfollikelåbning som er tilstoppet af talg, døde hudceller og bakterier, udvikler sig til en bums i huden. Det optimale er således at bekæmpe de bakterier som er årsag til dette. Vores pantenterede kombination af immunglobuliner og lysozym virker direkte bakteriedræbende mod præcis disse bakterier og forebygger eller bekæmper sådanne hudinfektioner. Dette sker uden at huden irriteres eller udtørres.

Anbefales specielt til: 1 Kvinder som har tendens til indgroede hår i bikini- zonen/ intim- området og uren hud ansigtet og på kroppen. 2 Mænd, som har tendens til indgroede hår og uren hud på brystet, ryggen. Også yderst virksom i ansigtet mod uren hud og irriteret hud efter barbering!

OBS: For at opnå den mest effektive bekæmpelse af indgroede hår bør EpilaDerm Pure Skin anvendes i kombination med den anbefalede anvendelse af EpilaDerm Home Care Enzyme Peeling.

Regenerating Bodylotion

1 stk. 179,-

En eksklusiv Lotion med aktiv Colostrum og vandopløselig A- vitamin. Til vedvarende forbedring af hudstrukturen og hudelasticiteten.

Colostrum giver huden intensiv pleje og giver hudens celler ny energi og styrkentil en sund hudsruktur. Det unikke vandopløselige A-vitamin forebygger ikke alene for tidlig aldring af huden og rynker, det trænger også godt ind i huden og understøtter hudens regenerering. Cellefornyelsen fremmes og huden bliver vital, glat og silkeblød.

Anvendelse: Poføres 1 til 2 gange dagligt på huden, specielt på tørre områder. Regelmæssig brug af denne intensive hudpleje i kombination med den hudvenlige hårfjerning med Epila Derm Universal sukkerpastaerne giver derfor garanti for en sund silkeblød hudstruktur. Efter 3 til 6 måneders anvendelse , forbedres hudens elasicitet med op til 18%, og hudtykkelsen med op til 31% og genopbygges! Huden tilføres værdifuld fugtighed og beskyttelse. Kontrolmålinger efter 12 måneder har vist at effekten er vedvarende.

​​​Følg os på Facebook

Har du lyst til at se mere af vores arbejde? Så følg med på Facebook.

Anna's Hudpleje clinique v/ Anna Friis​

​​Stedet for kvalitet, ærlighed og god service.

​​CVR: 28608896​​

Åbningstider

​Mandag

09:00 - 17:00​​

Tirsdag

09:00 - 16:00​​

​Onsdag

09:00 - 17:00​​

​Torsdag

09:00 - 18:00​​

​Fredag

09:00 - 15:00​​

​Lørdag

​Efter aftale​

​Søndag

Lukket

Kontakt mig

Storegade 76, ​6740 Bramming

Rutevejledning til klinikken

​​

​​Telefon: 22 27 03 14

Mail: ​info@annashudpleje.dk