​Tanamera

Tanameras produkter er fremstillet af koldtpressede vegetabilske olier, kombineret med æteriske olier af høj aromaterapeutisk værdi, samt eksotiske urter og krydderier som ingefær, gurkemeje, nellike, galangarod og lavendel.


Lækre Malaysiske spa- produkter til hjemmebrug.

Lille sort ansigtssæbe

83,-

Reducerer hudproblemer som fedtet og uren hud.

Kan anvendes til alle hudtyper. Anvend kun skummet! Indeholder asiatiske lægeplater som gurkemeje, indefær og limette

Tanameras hvid ansigtssæbe

83,-

Foryngende og nærende sæbe til krop og ansigt med gedemælkspulver og kakaoekstrakt.

Tanamera Ansigtstsgel - 100 ml

179,-

Tanameras milde ansigtsgel giver en mild og skånsom rensning af ansigtshuden.

Urteekstrakter og æteriske olier af høj kvalitet bevarer hudens pH-værdi og gør huden blød, afslappet og frisk efter vask. Til alle hudtyper.

Tanameras Rice Powder Ansigts peelingen - 4x10 g

99,-

Indeholder fint kværnet kosmetisk rispulver og jojobakugler, for at opnå en mild og smidig peeling. Indeholder også Hibiscus der gennemfugter huden.

Anvendelse: Peelingen påføres ansigtet og masseres let i ca.1 min.(man kan lade den sidde nogle minutter efter man har masseret, for at give huden ekstra fugt). Afvask med lunkent vand.

​Ageless Facial Moisturizer 70 ml

249,-

Er specielt designet til at booste og genopbygge dehydreret hud.

Med advocado, smør og jojoba olie reperarer den tør og ødelagt hud. Indeholder et komplex 7 forskellige planteekstrakter med et højt indhold af antioxidanter som opstrammer huden, hæmmer betændelse og gør cremen særdeles velegnet til lidelser som eksem og psoriasis. En fin, ikke fedtende konsistens vil gennemfugte, smidig- og blødgøre din hud. Anbefales til moden, tør og sart

Tanamera Clarity Cremen - 70 ml

299,-

Cremen er let, ikke fedtende og indeholder planteolier og naturligt smør, som fugter, blødgør, beroliger og smidiggør ansigtshuden.

Cremen anbefales til alle hudtyper, men er særlig velegnet til normal, akne, og blandingshud. Cremen reducerer hudpigmentering og alderspletter.

Tanamara Kokosolien - 100 ml

199,-

Denne nærende kokosolie kan anvendes på kroppen, i ansigtet og håret.

Velegnet til alle hudtyper, da den er cellefornyende, genopbyggende og antiseptisk. Denne koldtpressede kokosolie fremstilles omhyggeligt på traditionel vis for at sikre den højeste kvalitet. Få kokos olien flydende ved at sætte den i et glas varmt vand.

Tanamera Basilikum Olien - 100 ml

199,-

Er en nærende og opstrammende kropsolie, med en fantastisk naturlig duft af thailandsk basilikum.

Den lindrer effektivt muskelspændinger. Olien er også velegnet til hovedpine og åndedrætsproblemer.

Indeholder soja-, mandel-, basilikum- og hvedekimsolie. Olien kan både anvendes som massageolie og som body lotion.

Tanamera Ingefær/lavendel Kropsolien - 100 ml

199,-

Er en muskelafslappende og varmende kropsolie.

Ingefær anvendes på grund af sin varmende, betændelseshæmmende, beroligende samt krampeløsende egenskaber. Indeholder nærende og opstrammende olier fra soja, mandel, vildrose og lavendel. Olien kan både bruges som massageolie og body lotion, da den trænger hurtigt ind i huden, og arbejder dybere end en almindelig lotion.

Tanamera Brun Kropssæbe - 125 ml

80,-

Peelende, blødgørende og cirkulationsfremmende sæbe med risskaller, kanel og gurkemeje.

Brun kropssæbe er velegnet i kampen mod appelsinhud.

Tanamera Brown Sugar Scrub - 350 ml

285,-

Brown Sugar Scrub er en økologisk kropspeeling som dybdenærer, virker beroligende samt opstrammer.

Peelingen fjerner de døde hudceller som ligger på hudens overflade og efterlader huden gennemnæret, blød og glat. Brown Sugar Scrub er ideel, hvis du har tør hud. Dybdenærende, beroligende og opstrammende kropspeeling. Kroppen forkæles med righoldige olier og en vidunderlig duft. Huden efterlades dybdenæret, blød og glat med et silkeagtigt skær.

Peelingen indeholder olier fra sød mandel, hvedekim, jojoba, samt vildrose, tilsat økologisk rørsukker og eksotisk duftende ylang-ylangolie. Peelingen er kun til kroppen og er ideel inden du skal på sol-ferie, for at fjerne de døde hudceller på hudens overflade, så den brune farve bliver mere jævn og holder længere.

Tanamera Himalaya Rock Salt Scrub - 450 gr

285,-

Himalaya Rock Salt Scrub er en afgiftende, dybdenærende og opstrammende kropspeeling.

Virker helende samt cirkulationsfremmende. Indeholder nærende olier fra sojabønner, sød mandel, hvedekim og jojoba, samt velduftende æteriske olier fra ingefær og lavendel. Peelingen er kun til kroppen og er ideel inden du skal på sol-ferie, for at fjerne de døde hudceller på hudens overflade, så den brune farve bliver mere jævn og holder længere.

Shea butter - 150 ml

129,-

Nærende sheasmør til ansigt, krop og hår

Sheasmør, som betyder ’liv’, er udvundet af frugten fra sheatræet, der vokser vildt på savannen I det vestlige afrika. Frugten er kødfuld, sød og spiselig og har, som en avocado, en nød I midten. Når nødden presses får man sheasmør, der igennem århundreder har været flittig anvendt I dele af afrika på grund af dets gavnlige egenskaber. Sheasmør er først og fremmest rig på fedtsyrer, der gør smørret særligt fugtgivende og nærende.

Derudover er sheasmør anerkendt på grund af følgende egenskaber: stimulerer hudens helingsproces, beskytter mod uv-stråler og beroliger og lindrer irriteret hud.

​Lip balm - 15 ml

79,-

Disse nærende og blødgørende balsam-produkter, der er baseret på sheasmør og 100% naturlige essentielle olier, kommer I flere forskellige varianter for at imødekomme ethvert behov og humør.

​​​Følg os på Facebook

Har du lyst til at se mere af vores arbejde? Så følg med på Facebook.

Anna's Hudpleje clinique v/ Anna Friis​

​​Stedet for kvalitet, ærlighed og god service.

​​CVR: 28608896​​

Åbningstider

​Mandag

09:00 - 17:00​​

Tirsdag

09:00 - 16:00​​

​Onsdag

09:00 - 17:00​​

​Torsdag

09:00 - 18:00​​

​Fredag

09:00 - 15:00​​

​Lørdag

​Efter aftale​

​Søndag

Lukket

Kontakt mig

Storegade 76, ​6740 Bramming

Rutevejledning til klinikken

​​

​​Telefon: 22 27 03 14

Mail: ​info@annashudpleje.dk