​Permanent Makeup

​Permanent Makeup giver et velplejet look

​Fremhæv dit ansigts naturlige træk

Med permanent makeup (mikropigmentering) sparer du tid, og bliver altid set fra din bedste side. Ved at fremhæve ansigtets naturlige træk gennem en næsten usynlig korrigering, kan enhver kvinde opnå et velpejet og udtryksfuldt udseende. Annas Hudpleje clinique i Bramming, nær Esbjerg, Varde og Ribe, tilbyder dig en professionel permanent løsning, der sikrer dig et toptunet udseende hver dag, året rundt.

Eyeliner

Ombre brows

​Hvad er permanent makeup?

Med permanent makeup kan du sove, dyrke sport, svede, svømme uden at skulle bekymre dig om, hvordan din makeup ser ud. Permanent makeup kan på mange måder sammenlignes med en tatovering, som forbliver i huden resten af livet. Ved permanent makeup er der dog tale om en semi-permanent tatovering, hvor pigmenten placeres mere overfladisk i huden. Det kræver derfor 2 behandlinger, for at opnå det perfekte resultat. Efterfølgende anbefales et re-touch inden for ca. 12-36 mdr. alt efter hvilket område som er blevet behandlet. 

Almindelige tatoveringsfarver er baseret på kemiske farvestoffer. De tatoveringsfarver vi bruger er 100 % organiske og allergivenlige. Det betyder bl.a. at personer som ikke tåler kemiske farvestoffer, stadig kan blive behandlet hos os. Alle vores farver REACH-godkendte, stabile og optages nemt i huden. Efter behandlingen vil farven falme ca. 15-20 %. De falmer naturligvis uden at skifte til en uønsket farve.

Permanent makeup anvendes bl.a. af ældre kvinder, har som ønsker at genopfriske ansigtets konturer, men også af personer som lider af hårtab.​​

Har du spørgsmål til vores behandlinger?

Så send dem til os!

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

En permanent makeup er det naturlige valg

​Permanent makeup har i mere end 25 år har været anvendt i blandt andet USA, og har i århundreder været brugt i Østen til at gøre kvinder smukkere og mere tiltrækkende. Permanent makeup er efterhånden blevet et naturligt valg inden for kosmetik. Efter mange års forskning og videreudvikling, er metoden i dag en anset behandlingsform inden for skønhedspleje.

​​

Behandlingsforløb

En behandling med permanent makeup varer cirka halvanden time. Den starter med, at vi markerer de nye konturer med en farvepen. Herefter tilfører vi det øverste hudlag en allergitestet og EU godkendt mineret farve med en mikrotynd engangsnål.

​​

Både før og under selve behandlingen påføres huden lokalbedøvende creme, så behandlingen næsten bliver smertefri. Farvepigmenterne bliver tilføjet i det øverste hudlag i 0,3 og 1,1 mm dybde.

Du kan vælge mellem flere naturlige farver, som tilpasses individuelt for at fremhæve den personlige udstråling, samt korrigere eventuelle uregelmæssigheder. Efter behandlingen er farven meget intensiv, men den vil blive 50 % lysere i løbet af 3-7 dage.​

​​Der kan opstå rødme og lettere hævelse af de behandlede steder, det forsvinder efter et døgn.​

Ombre brows

Soft pixel brows

​Til sidst kommer en skorpedannelse, som forsvinder af sig selv. Efter den første behandling er resultatet ofte ikke helt perfekt. En følgebehandling er ofte nødvendig, dog tidligst efter 4 uger. Følgebehandlingen er inkluderet i prisen.

BEMÆRK: Ingen solbestråling, sauna eller svømning den første uge efter en behandling med permanent makeup.

​​​Følg os på Facebook

Har du lyst til at se mere af vores arbejde? Så følg med på Facebook.

Hvor længe holder en behandling?

Holdbarheden for en permanent makeupbehandling er individuel, afhængig af alder, hudtype, og farvevalg. Farven bleger gradvist, og de fleste vælger en genopfriskning efter 1,2 eller 3 år.

Eyeliner

Eyeliner er blevet meget populært inden for de seneste par år, da det er med til at indramme ansigtet og fremhæve farven i iris.

Permanent eyeliner kan laves efter dine ønsker. Alt det, der er muligt at tegne med en eyeliner-pen, kan også pigmenteres. Derfor er det helt op til dig, om du kunne tænke dig en Cleopatra-eyeliner med vinge eller en helt tynd vippefortætning. Hvis du ønsker en anden farve end den traditionelle sorte, f.eks. en brun eller en blå, så er det også en mulighed. Vi rådgiver dig, så vi sammen finder frem til den løsning, der passer til dig.

Vær opmærksom på, at permanent eyeliner kræver mindst to behandlinger med 6-8 ugers interval. Farven falmer gradvist, og det er derfor nødvendigt med en "retouch" efter 3-5 år. Du vil opleve en mindre hævelse omkring øjnene dagene efter behandlingen, men behandlingen er ikke forbundet med væsentlig smerte.

Behandlingstid: 60-240 minutter

Bedøvelse: Ja

Nedetid/Opheling: 8-10 dage

Resultat: 2-3 behandlinger

Holdbarhed: Individuelt

Konsultation: Gratis

Bryn

Ombre brows

Øjenbryn

Mange vælger en behandling med permanent makeup til øjenbryn, fordi den skaber mere fylde til brynene - eller for at spare tid på at lægge makeup. Permanent makeup giver brynene mere karakter, skaber den helt rigtige form og gør dem mere markerede. 

Tatovering af øjenbryn foregår med mikropigmenteringsmetoden. Med en meget tynd nål lægger vi pigment ind under det yderste hudlag. Når vi udfører permanent øjenbryn tegnes først en form, som du skal godkende. Dette gøres med en blyant. Du kan enten vælge at få lavet skygge eller hårpåtegning - eller en kombination af de to teknikker.

Der findes forskellige hudtyper, og de kræver alle sammen forskellige tekniker, som vi Hos Annas Hudpleje Clinique har styr på. Hvilke tekniker, vi gør brug af, afhænger også af, om du ønsker et naturligt eller markeret look. Du er velkommen til at komme forbi os til en uforpligtende snak og en gratis konsultation, så vi kan finde den teknik, form og farve, der passer til lige netop dine bryn.

Vær opmærksom på, at tatovering af øjenbryn kræver to behandlinger med 6-8 ugers interval samt et årligt retouch for vedligeholdelse. Det gør ikke ondt at blive behandlet. Den første uge efter behandlingen vil brynene være meget mørke grundet skorpedannelse.

Behandlingstid: 60-240 minutter
Bedøvelse: Ingen
Nedetid / Opheling: 1-2 dage
Resultat: 2-3 behandlinger
Holdbarhed: Individuelt
Konsultation: Gratis

Læber

Permanent makeup på læberne giver en visuel forstørrelse af dine læber, samtidig med at du bevarer et naturligt look. ​De fleste forbinder nok permanent makeup på læberne med lipliner - men vi har erfaret, at det ikke længere er moderne, og derfor bruger vi hos Annas Hudpleje Clinique ikke længere den metode. 

Læbepigmentering får ikke bare dine læber til at virke større. Pigmenteringen får også læberne til at være mere symmetriske og giver mulighed for at dække eventuelle ar. Du kan også vælge en farve til læberne, så du slipper for at bakse med læbestiften i løbet af dagen. Vi står klar til at rådgive dig, så du får præcis det look, du ønsker. 

Vær opmærksom på, at læbepigmentering kræver to behandlinger med 6-8 ugers interval, og det er nødvendigt med et retouch efter 3-5 år, da farven falmer løbende. Behandlingen er ikke forbundet med væsentlig smerte. Efter det første døgn vil læberne være hævet, og i løbet af den første uge vil de fremstå kraftige i farven på grund af skortedannelse. Der skal tages forbehold for herpes virus.

Behandlingstid: 60-240 minutter
Bedøvelse: Ja
Nedetid / Opheling: 8-10 dage
Resultat: 2-3 behandlinger
Holdbarhed: Individuelt
Konsultation: Gratis

Ring og hør mere om permanent makeup

Du er velkommen til at kontakte os og høre mere om permanent makeup. Bestil tid i dag på telefon 22 27 03 14. Du kan også sende en e-mail til info@annashudpleje.dk eller kigge forbi klinikken i Bramming - uanset om du kommer fra Esbjerg, Varde, Ribe eller et helt andet sted.

Anna's Hudpleje clinique v/ Anna Friis​

​​Stedet for kvalitet, ærlighed og god service.

​​CVR: 28608896​​

Åbningstider

​Mandag

09:00 - 17:00​​

Tirsdag

09:00 - 16:00​​

​Onsdag

09:00 - 17:00​​

​Torsdag

09:00 - 18:00​​

​Fredag

09:00 - 15:00​​

​Lørdag

​Efter aftale​

​Søndag

Lukket

Kontakt mig

Storegade 76, ​6740 Bramming

Rutevejledning til klinikken

​​

​​Telefon: 22 27 03 14

Mail: ​info@annashudpleje.dk